VÄLJ Bikes modell:

RS 50

RS 50

Om du trodde att du endast kunde hitta ultralätta hjul, radiella bromsok, aluminiumram och extrem sving på större sportmotorcyklar så trodde du fel.

 

Detta är specifikationerna för Aprilia RS 50, den obestridda ledaren över hela världen när det gäller 50-kubiks supersportmotorcyklar. Aprilia RS 50 är extrem och har massor av teknik som vanligtvis bara återfinns på på en GP-racer. Med iögonfallane linjer och aggressiv form visar vi att vi inte kompromissar. Aprilia RS 50 är gjord för att leverera upplevelse, känsla, prestanda och motorkaraktär likt GP-hojarna. Inte undra på att RS 50 är den maskin som alla andra försöker slå.

 • Vespa
 • Vespa

FÄRGVAL

Tillbehör

0 st valda | 0 kr

Finansiering

30 000 kr / mån | 45900 kr

Sammanställning

Pris:

45900 kr

Tillbehör:

0 kr

Försäkring

0 kr

1500:-/mån

 

Recensioner

Kommer inom kort

 

Tester

Kommer inom kort

 • Engine Single cylinder, 2-stroke
  Engine capacity 49.9 cc
  Max. power at crankshaft NA
  Max. torque at crankshaft NA
  Cooling Liquid
  Front suspension Upside-down fork with Ø 41 mm stanchions. Wheel travel: 110 mm
  Rear suspension Asymmetrical swingarm. Monoshock absorber with 130 mm wheel travel
  Front brake Ø 300 mm stainless steel disc. 4-piston radial callipers
  Rear brake Ø 218 mm stainless steel disc. Single piston calliper
  Front wheel 6 split spoke wheel rim in lightweight alloy. Tyre 100/80 ZR 17
  Rear wheel 6 split spoke wheel rim in lightweight alloy. Tyre 130/70 ZR 17
  Seat height 820 mm
  Fuel tank capacity 14.5 litres
  Emissions compliance Euro 3
  Electronic management NA

VI BRYR OSS OM DIG!

Vi investerar årligen mycket stora resurser på att göra produkterna tillförlitligare, säkrare och mer ekonomiska att äga. Erfarenheter från både kunder och tävlingsbanor samt utveckling av nya och starka material har resulterat i att våra moderna fordon ska fungera felfritt i många år, naturligtvis under förutsättning att service och underhåll sköts på rätt sätt.

Vi lämnar 2 års fabriksgaranti för att du ska slippa eventuella problem och för att du ska få ett tryggt och ekonomiskt ägande.

Garantin gäller oavsett körsträcka i 2 år från leveransdatum och under förutsättning att underhållet sköts enligt de garanti- och servicevillkor som står angivna i din garanti- och servicebok som medföljer ditt fordon vid köp. Normal förslitning och detaljer som är att betrakta som förbrukningsdetaljer, som exempelvis glödlampor, strömbrytare och kopplingslameller samt andra slitdelar omfattas inte av garantin.

Tänk på att alltid lämna din ögonsten till en auktoriserad verkstad. Nästan alla ingrepp på dagens fordon kräver specialverktyg och utbildad personal.

För mer information kontakta din återförsäljare.