VÄLJ Bikes modell:

Dorsoduro 900

Dorsoduro 900

Nya APRILIA Dorsoduro 900 är äkta italiensk körglädje när den är som absolut bäst.

 

Den nya twin-motorn lämnar kraft så det räcker och blir över och i kombination med det smidiga chassit är nya Dorsoduro den nya måttstocken i kategorin. Vi har dessutom utrustat den med den absolut senaste och bästa teknologin. Traction control, justerbar fjädring, färgdisplay och möjlighet att välja mellan olika körprogram gör den enkel att tycka om. Aprilia Dorsoduro har utvecklats i ett enda syfte och det är att ge dig så mycket körglädje som det är möjligt. Vi tog de bästa egenskaperna hos våra andra motorcyklar och resultatet är en hoj med häftig design, innovativa tekniska lösningar och ett underbart chassi. Hur vi lyckats? Det tackar vi Aprilia Racing för. Vi har 54 mästerskapstitlar i de stora mästerskapen varav 7 stycken från Supermoto–mästerskapet.

 • Vespa
 • Vespa

FÄRGVAL

Tillbehör

0 st valda | 0 kr

Finansiering

30 000 kr / mån | 105900 kr

Sammanställning

Pris:

105900 kr

Tillbehör:

0 kr

Försäkring

0 kr

1500:-/mån

 • Engine Aprilia 90° V-Twin, 4-stroke, four valves per cylinder, liquid cooled. Ride-by-Wire system with 3 engine maps
  Displacement 896,1 cc
  Max. power at crankshaft 95 CV (70 kW) a 8.750 rpm
  Max. torque at crankshaft 90 Nm a 6.500 rpm
  Front suspension Kayaba upside-down fork, Ø 41 mm stanchions. Adjustable in preload and hydraulic rebound damping. Wheel travel: 160 mm
  Rear suspension Aluminium alloy swingarm. Sachs monoshock absorber adjustable in preload and hydraulic rebound damping. Wheel travel: 155 mm
  Front brake Ø 320 mm floating double disc with aluminium flange. Radial callipers with four pistons. Metal braid brake pipe. ABS Continental
  Rear brake Ø 240 mm wave stainless steel disc. Single piston calliper. Metal braid brake pipe. ABS Continenta
  Front wheel 3-spoke 3.5” x 17” aluminium alloy wheel. Tyre: 120/70 ZR 17”
  Rear wheel 3-spoke 6” x 17” aluminium alloy wheel. Tyre: 180/55 ZR 17”
  Saddle height 870 mm
  Fuel tank capacity 12 litres
  Dry weight n.d.
  Wet weight n.d.
  Emissions compliance Euro 4
  Electronic management Traction control, AMP predisposition

VI BRYR OSS OM DIG!

Vi investerar årligen mycket stora resurser på att göra produkterna tillförlitligare, säkrare och mer ekonomiska att äga. Erfarenheter från både kunder och tävlingsbanor samt utveckling av nya och starka material har resulterat i att våra moderna fordon ska fungera felfritt i många år, naturligtvis under förutsättning att service och underhåll sköts på rätt sätt.

Vi lämnar 2 års fabriksgaranti för att du ska slippa eventuella problem och för att du ska få ett tryggt och ekonomiskt ägande.

Garantin gäller oavsett körsträcka i 2 år från leveransdatum och under förutsättning att underhållet sköts enligt de garanti- och servicevillkor som står angivna i din garanti- och servicebok som medföljer ditt fordon vid köp. Normal förslitning och detaljer som är att betrakta som förbrukningsdetaljer, som exempelvis glödlampor, strömbrytare och kopplingslameller samt andra slitdelar omfattas inte av garantin.

Tänk på att alltid lämna din ögonsten till en auktoriserad verkstad. Nästan alla ingrepp på dagens fordon kräver specialverktyg och utbildad personal.

För mer information kontakta din återförsäljare.