VÄLJ Offroad modell:

SX 125

SX 125

SX 125 är tillsammans med RX 125 de senaste offroad hojarna från Aprilia.

 

De är det självklara valet för dig som inte bara vill köra lätt mc utan som också vill sticka ut från mängden och ha det bästa. SX och RX är båda byggda för att leverera total tillfredsställelse. Även om tekniken är i grunden densamma har de också anpassats för att vara så optimala som möjligt inom sitt område. SX är den vassare på asfalt och jämnt underlag även fast de delar samma ram, motor och upphängning. De levererar olika känsla till sina förare men båda är byggda för maximal funktion och effektiv och kontrollerad körning. Deras design lämnar inget utrymme för onödiga krusiduller och finesser. De otvetydigt häftiga och rena linjerna i SX är hämtade från de större bröderna. SX är en unik hoj som levererar massor av skoj och skön känsla som måste upplevas.

 • Vespa
 • Vespa

FÄRGVAL

Tillbehör

0 st valda | 0 kr

Försäkring

frånSvedea

0 kr/år

Finansiering

30 000 kr / mån | 42900 kr

Sammanställning

Pris:

42900 kr

Tillbehör:

0 kr

Försäkring

0 kr

1500:-/mån

 

Recensioner

Kommer inom kort

 

Tester

Kommer inom kort

 • TEKNISK SPEC
  Motortyp 1 cylindrig, 4-takt
  Kylning Vätskekyld
  Cylindervolym 124,82 cc
  Bränslesystem Förgasare
  Bränsle Blyfri 95 oktan
  Borr / Slag 54 x 54,5 mm
  Kompression 12,5+0,5 : 1
  Smörjning Separat smörjning
  Emission Euro 4
  Max effekt 14,8 hk
  Max vridmoment 12,2 nm at 8000 rpm
  Startsystem Kickstart
  Koppling Multi-plate
  Primärdrivning Kedja
  Transmission 6 växlad
  Tankvolym 7,5 liter
  Bromsar fram 260 mm enkelskiva
  Bromsar bak 220 mm enkelskiva
  Fjädring fram 40 mm hydraulisk teleskopgaffel
  Fjädring bak Hydraulisk stötdämpare
  Däck fram 110 / 70 - 17
  Däck bak 150 / 60 - 17
  Bredd 850 mm
  Längd 2165 mm
  Sitthöjd 870 mm
  Hjulbas 1480 mm
  Vikt 126 kg

VI BRYR OSS OM DIG!

Vi investerar årligen mycket stora resurser på att göra produkterna tillförlitligare, säkrare och mer ekonomiska att äga. Erfarenheter från både kunder och tävlingsbanor samt utveckling av nya och starka material har resulterat i att våra moderna fordon ska fungera felfritt i många år, naturligtvis under förutsättning att service och underhåll sköts på rätt sätt.

Vi lämnar 2 års fabriksgaranti för att du ska slippa eventuella problem och för att du ska få ett tryggt och ekonomiskt ägande.

Garantin gäller oavsett körsträcka i 2 år från leveransdatum och under förutsättning att underhållet sköts enligt de garanti- och servicevillkor som står angivna i din garanti- och servicebok som medföljer ditt fordon vid köp. Normal förslitning och detaljer som är att betrakta som förbrukningsdetaljer, som exempelvis glödlampor, strömbrytare och kopplingslameller samt andra slitdelar omfattas inte av garantin.

Tänk på att alltid lämna din ögonsten till en auktoriserad verkstad. Nästan alla ingrepp på dagens fordon kräver specialverktyg och utbildad personal.

För mer information kontakta din återförsäljare.